Εγγραφή

Γίνετε μέλος της παγκόσμιας online κοινότητας του ΓΑΙΑ Stories δίνοντας μόνο το όνομα και το email σας και αποκτήστε δωρεάν τον οδηγό γρήγορης εκμάθησης για αρχάριους στη φωτογραφία «Πίσω από τις εικόνες», του Μιχάλη Μαγνήσαλη. Ακολουθήστε μας σε αυτή τη διαδρομή προς την ανακάλυψη και τη διάδοση της γνώσης.

Στην ψηφιακή εποχή μας που η εικόνα έχει εξελιχθεί στο πιο δυνατό επικοινωνιακό μέσο, η τεχνολογία βοηθάει αλλά δεν αντικαθιστά την γνώση.  Αυτός ο οδηγός γρήγορης εκμάθησης απευθύνεται σε εντελώς αρχάριους, αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν σημείο αναφοράς για λίγο πιο προχωρημένους. Ακολουθώντας πέντε απλά βήματα, θα μπορείτε να δημιουργείτε όμορφες και τεχνικά σωστές φωτογραφίες, με οποιοδήποτε μέσο έχετε στη διάθεσή σας (φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο, tablet, action cam).
Χωρίς μεγάλα και κουραστικά κείμενα, δίνοντας έμφαση στην πρακτική, με απλά βήματα γίνονται εύκολα όλα αυτά που φαίνονται πολύπλοκα. 

ISBN 978-618-00-3740-1, © Μιχάλης Μαγνήσαλης, Θεσσαλονίκη 5-4-2022

Με την εγγραφή σας θα λάβετε δωρεάν το βιβλίο «Πίσω από τις εικόνες». στο email σας. Επίσης θα λαμβάνετε κάθε νέο άρθρο και θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες της online κοινότητας. Τα στοιχεία που μας δίνετε είναι προσωπικά σας δεδομένα. Προστατεύονται από τον κανονισμό GDPR περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν προορίζονται για καμία άλλη χρήση, εκτός από την μεταξύ μας επικοινωνία. Κάνετε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Μπορείτε να απεγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.